labelworks.dk © 2007                    

 

 

 

Label Works

- processer i bevægelse

 

Som kunde i Label Works finder du ingen hyldevarer. Fra det øjeblik, vi mødes enten telefonisk, på mail eller personligt starter samarbejdet.

 

Det handler ikke om rundkredspædagogik, men snarere at vi tager arbejdet alvorligt. Hvis vi skal skabe en længerevarende effekt på individ-, gruppe- eller organisatorisk niveau, er det ganske enkelt den eneste vej at gå. Og ejerskabet skal således ikke opfindes, men er tilstede fra start til slut.

 

Du vil blive mødt med nysgerrighed. For det er et faktum, at hvert menneske og hver organisation har sine kæpheste og interne måder at forstå og handle på. Så når Label Works stiller spørgsmål, er det for at få en bredere og mere nuanceret forståelse af netop jeres situation og ønsker til fremtiden.

 

Vi designer en konsulentydelse, et undervisningsforløb, en supervision eller coaching i samarbejde med jer. Så meningen med galskaben er åbenlys for alle fra start til slut - og vi spørger hellere en gang for meget.

 

 

 

Procesmodellen

 

En proces er kendetegnet ved 3 forskellige faser: Åbne-, Ordne- og Lukkefasen. 

 

På anerkendende vis har Label Works specialiseret sig i at tage hånd om kunden i alle faser - lige fra forventningsafstemninger til prioriteringer og handleplaner.